Location: PIAZZA DEI CAVALIERI, 2, 56126 PISA
Email: gabriella.iermano@unipi.it
Phone: 050 2215041
Website: www.spjur.unipi.it
Studying at Unipi: Courses, enrolment and services for every stage of your academic journey, from orientation to post-graduate opportunities
Services and opportunities to support students through their university journey within a campus that is connected to the city
Through our research we expand the frontier of knowledge and prepare people ready to contribute to the future of society
We collaborate with industry and society to expand the frontiers of knowledge and drive cultural, social, and economic impact nationwide
We promote the dissemination of knowledge and support social transformation, contributing to the progress of both the community and the region
The identity of Unipi: its history, its guiding values and its vision for the future, between tradition, innovation and community commitment
Location: PIAZZA DEI CAVALIERI, 2, 56126 PISA
Email: gabriella.iermano@unipi.it
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Website: www.spjur.unipi.it
Unit: Dipartimento di Giurisprudenza
Scientific-disciplinary sector: Diritto Commerciale GIUR-02/A
Mode of office hours: Orari ulteriori rispetto a quello sopra indicato possono essere concordati con il docente previa richiesta via email all'indirizzo gabriella.iermano@unipi.it.
Location: Durante il periodo di sospensione dell'attività didattica frontale in aula disposto per far fronte all'emergenza sanitaria in corso, il ricevimento si svolgerà online, sulla piattaforma Microsoft Teams. Gli studenti sono invitati a collegarsi nell'orario sopra indicato al seguente link: https://teams.microsoft.com/_#/school/files/Generale?threadId=19:e2ca14b593f24adfa2325de17acff9c2@thread.tacv2&ctx=channel
Time: Venerdì h. 10.15-11.15. Per ragioni organizzative dovute allo svolgimento online del ricevimento, gli studenti interessati sono pregati di inviare una mail al seguente indirizzo di posta elettronica: gabriella.iermano@unipi.it entro le h. 18.00 del giorno precedente il ricevimento.